Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mehmet Koçyiğit İlkokulu

Telefon : 03523892156
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mehmetkocyigitio.meb.k12.tr
Adres : EBİÇ MEVLANA MAH. CUMHURİYET CADDESİ NO39 KOCASİNAN KAYSERİ
VİZYON : Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BAŞARILAR :

Öğretmen :7
Öğrenci :65
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09:10--14:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Büyükşehir belediyesi otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. 3 saatte bir otobüs bulunmaktadır. Bünyemizde ortaokul vardır ve müdürlük ilkokuldadır. Ayrıca Dadağı mahallesinden taşımalı eğitim bünyesinde öğrenci gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Nüfusu fazla değildir. Yemliha barajının yakınındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 45 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz taşıma merkezli bir okuldur. Öğretmen arkadaşlar sabah dersten 20 dk önce servis karşılayarak nöbet görevlerine başlar ve okul çıkışı bütün servis araçlarına öğrencileri teslim ettikten sonra nöbet görevleri biter. Nöbetçi müdür yardımcımız ise aynı zaman diliminde öğretmenlerimize destek verir.
Yazdır :